Webiky.cz

E-shop na Shoptetu

Shoptet jako snadný a intuitivní nástroj pro vytvoření Vašeho jedinečného e-shopu pomocí nabídky několika šablon. E-shop na Shoptetu má ve správě k dispozici přehlednou administraci, a to jak Vašeho zboží ve skladu tak i zákazníků. Shoptet lze snadno propojit s dalšími platformami a jako je například ecomail. Je zde nastavitelná automatizace některých úkonů, a také možnost importu a exportu dat. Pomůžeme Vám vybudovat Váš e-shop na Shoptetu.

Shoptet by mohl být ideální volbou pro Váš e-shop.

Proč zvolit e-shop na Shoptetu?

  • Přehledná, intuitivní a jednoduchá je právě platforma Shoptetu umožňující snadnou správu e-shopu. Není potřeba, abyste byli IT odborníkem, založte si e-shop na Shoptetu. Na této platformě zvládnete svůj online obchod spravovat efektivně a jednoduše.
  • Široká škála funkcí Shoptet nabízí mnoho funkcí, které usnadní provoz e-shopu. Od správy produktů a objednávek, přes marketingové nástroje až po analýzy a statistiky.
  • Responsivní design umožní, aby Vaše produkty vypadali skvěle na všech zařízeních, ať už zákazníci používají počítač, tablet nebo mobilní telefon. To zvyšuje šanci na úspěšný prodej.
  • Bezpečnost Shoptet dbá na bezpečnost Vašich dat i dat Vašich zákazníků. Nabízí různé bezpečnostní funkce, které chrání e-shop před hrozbami.

Jak vám můžeme pomoci?

  1. Návrh a vytvoření e-shopu Pomůžeme vám s návrhem a vytvořením e-shopu na platformě Shoptet. Zajistíme, aby e-shop vypadal profesionálně a byl plně funkční.
  2. Přizpůsobení designu Přizpůsobíme vzhled e-shopu tak, aby odpovídal Vaší značce a byl atraktivní pro Vaše zákazníky.
  3. Integrace pluginů a rozšíření Nainstalujeme a nastavíme potřebné pluginy a rozšíření, které zlepší funkčnost e-shopu a usnadní jeho správu.
  4. SEO optimalizace Optimalizujeme e-shop pro vyhledávače, aby byl snadno vyhledatelný a přivedl co nejvíce návštěvníků.
  5. Podpora a údržba Poskytujeme kontinuální podporu a údržbu e-shopu. Zajistíme, aby vše fungovalo bez problémů, abyste se mohli soustředit na svůj byznys.

Proč si vybrat nás?

Kontaktujte nás ještě dnes!

Neváhejte a kontaktujte nás pro bezplatnou konzultaci a nabídku na míru. Pomůžeme vám vytvořit e-shop na Shoptetu, který bude úspěšný a přivede vám nové zákazníky.